Personlig trening og kostveiledning

Fit & Frisk

Personlig trening 
og kostveiledning


Er du klar for å ta kontrollen tilbake, og bli en sterkere, gladere og mer selvsikker versjon av deg selv? 


Kostholg og fysisk aktivitet har stor innvirkning på helsen vår, og enten du ønsker mer energi, større muskler eller bedre selvtillit kan trening og kosthold spille en stor rolle. 


Det å skulle gjøre store endringer i livsstilen kan føles overveldende og uoverkommelig, selv om det ikke trenger å være det. 

Vi finner derfor frem til en handlingsplan sammen, slik at du vet hva du skal gjøre, hvordan du skal gjøre det, og hvordan det passer inn i din hverdag. Vi møtes så ofte som du har behov for, og sørger sammen for at du lykkes.

kristine@fitogfrisk.no

Hvorfor benytte en trener / veileder?


Hvis bilen din tenger service, ordner du det selv? Hva med hvis taket på huset ditt lekker, PCen din bryter sammen, eller du faller på ski og brekker armen, ber du om hjelp? 

Det er lett å tenke at kosthold og trening, det kan man nok om selv, spise frukt og grønt og ta på deg joggeskoene, eller hva? 
Men så får du kanskje vondt i magen av å spise frukt, eller ryggsmertene blir verre av å løpe. Kanksje liker du ikke å løpe engang, og synes det hele er et herk? 

Helse, ernæring og trening er stor fag, som tar forseg kroppens anatomi, fysiologi og biokjemi, jeg har brukt mange år på å opparbeide meg den kunnskapen jeg har, og jeg er absolutt ikke ferdig utlært. Kunnskapen jeg har finnes der ute, og om du ønsker å bruke like mange år på å lese, studere, prøve, feile, prøve igjen og så videre, så får du selvfølgelig lov til det, men om du er klar for å begynne i dag, og få resultater om kort tid, så ta kontakt, og finn ut om det er noe jeg kan hjelpe deg med! 

Referanser 

Kristin Manger Lindner


Da jeg tok kontakt med Kristine var det mye som ikke stemte. Jeg slet med irritabel tarm, søvnløshet, hetetokter, manglende konsentrasjon og energi.

Etter en analyse av diett og helse kom Kristine med en flere forslag.  Vi gjorde endringer i kostholdet, og innførte noen kosttilskudd. To ganger i uken møttes vi til en treningsøkt som var tilpasset mine behov.

Mitt mål hadde vært å gjøre noe med det lave energinivået mitt, men Kristine klarte så mye mer enn det. Etter to måneder var jeg et nytt menneske. Hetetoktene
var borte, jeg sov om natten og på dagtid kunne jeg konsentrere meg igjen. Kroppen var sunnere og gladere enn på lenge og problemene med irritabel tarm var sterkt redusert.

Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Kristine til andre som trenger hjelp. Hennes kunnskap, positive og vennlige vesen var en gave i en tung og frustrerende tid.

.

Silje Schmidt 

Jeg har benyttet meg av kristines pt-timer, og må si jeg er veldig fornøyd! Jeg er veldig overvektig så jeg kunne lett fått belastningskader, men Kristine har vært nøye med å gå gradvis frem så jeg ikke har gått på en smell!

 

Hun er flink til å hjelpe meg å sette mål som jeg klarer å nå slik at motivasjonen ikke svikter.

 

Hun har også hjulpet meg å sette opp en kostholdsplan som jeg virkelig kan trives med! Treningen med kristine er morsom, varierende og intensiv, og man ser og merker resultater overraskende fort!

Anbefaler hennes timer på det varmeste!

Elisabeth Ellingsen


Når jeg trener med PT er jeg er opptatt av gode styrkeøvelser som gir resultater samtidig som de blir utført riktig for å unngå belastningsskader.

 

Jeg bruker Kristine som min PT da hun har bred kunnskap om ulike øvelser i forhold til behov og forutsetning.

 

I tillegg til at hun har et godt øye for riktig utførelse for maksimal ytelse og riktig belastning. "

 

Kristine@fitogfrisk.no

Evo Snø
Snøfonna 1,
1470 Lørenskog 

© All rights reserved.