Om meg

Fit & Frisk

Møt Kristine

Hei og velkommen til min lille verden. 
Jeg er Kristine, helsenerd, personlig trener, kostveileder, student, daglig leder og litt gründer. 

Jeg har en brennende interesse for helse, ernæring og livskvalitet, og jeg jobber med mennesker som har kommet til det punktet hvor de innser at nå er det på tide å ta tak, og ta kontrollen over livet, energien og gleden tilbake. 

Nøyaktig hva som gir livskvalitet og hverdagsglede er indivudielt, men for mange, og for meg, handler det om å ha overskudd til å gjøre de tingene man vil, og til å gi sin beste versjon av seg selv til de man er glad i. 

Jeg har selv opplevd hvordan det er når kroppen og hodet slutter å spille på lag. Som barn var jeg alltid glad og aktiv, men etter en lang og tøff periode i tenårene sa kroppen "plutselig" stopp, og det var lite igjen av hverken energi eller hverdagsglede.

Nå i etterpå-klokskapen ser jeg at kroppen sa ifra lenge før det stoppet helt: muskel- og leddsmerter, hyppige hodepiner, fordøyelsesproblemer, søvnforstyrrelser, utslett, plutselig vektoppgang, og så videre, men jeg tok det ikke på alvor i tide.

Nå noen år senere står jeg langt stødigere igjen, jeg er ikke helt i mål enda, men jeg er godt på vei. Jeg har fått god hjelp av mange flinke mennesker på veien. jeg har prøvd mye, feilet litt, og lært en hel masse! 

Til tross for at det har vert en tung vei å gå, er jeg takknemlig for mye av det jeg sitter igjen med. Nå sitter jeg på kunnskapen til å hjelpe mange av dere med å ta tak og finne veien til energi og glede igjen. 

Biografi

Jeg er ikke i mål enda, og nå er jeg her for å ta dere med videre på veien til mer energi, bedre humør og bedre livskvalitet. 

Man lærer noe av alle mennesker man møter, og vi trenger hverandre for å lykkes. Vi trenger å møte noen som vet hvordan det føles, og vi trenger at vi kan løfte hverandre. 


Derfor håper jeg du vil bl med gjengen vår videre på veien! Du finner oss på facebook, og på bloggen. 

Ønsker du å bli en del av vår aktive og sosiale samlingsplass på facebook?

Utdannelse: 
Personlig trener - grunnleggende personlig trening
Elitetrener - prestasjonsfremmende trening 
Rehabtrener - rehabiliterende trening, og trening tilpasset forskjellige grupper(barn, senior, etc. ) 
Seniortrener 
Kostholdsveileder 
Grunnleggende ernæring 


Kristine@fitogfrisk.no

Evo Snø
Snøfonna 1,
1470 Lørenskog 

© All rights reserved.