Om meg

Fit & Frisk

 

Jeg heter Kristine og er en ung og målbevisst jente. Jeg er genuint opptatt av helse, og min definisjon på god helse, er ikke bare fravær av sykdom, men å ha det bra med seg selv, og å være fornøyd både på det fysiske og det psykiske plan. Dette er noe som alltid ligger i tankene mine når jeg jobber med en kunde.

 

Allerede fra jeg var ganske ung har jeg hatt en ønske om å jobbe med mennesker og helse, og nå har jeg funnet min vei til å gjøre nettopp dette. Gjennom mitt arbeid som personlig trener og livsstilsveileder ønsker jeg å hjelpe folk til bedre helse, økt energi og økt livsglede. Vi lever bare en gang, så det er klart vi skal nyte det!

 

Så lurer du kanskje på hvorfor du skal trene med en personlig trener, eller spørre om hjelp til å endre livsstil?

 

Vel, av samme grunn som du tar bilen din på verksted, hunden din til veterinæren eller PCen din på reparasjon. Har du ikke den nødvendig kunnskapen til å fikse problemet, så kan det være greit å snakke med fagfolk! Kroppen er et komplekst maskineri, helse er et veldig stort tema, og noen ganger er det greit at noen backer deg opp, slik at du kan føle deg trygg og vite at det går rett vei.

 

 

 

Følg meg på Facebook for løpende oppdateringer om meg, trening, kosthold, tilbud og konkuranser!

Copyright © All Rights Reserved